Dorpshuis de Bron Handel

 

 

 

 

 

 

Heropening Dorpshuis de Bron

 

Beste bezoekers, vrijwilligers en gebruikers(verenigingen) van Dorpshuis De Bron,

 

Vanaf woensdag 26 januari gelden voor dorpshuizen en horeca nieuwe, minder strenge coronamaatregelen. Deze zullen vooralsnog tot 8 maart gelden. Deze versoepelingen houden in dat De Bron haar bar en de keuken weer dagelijks tot 22.00 uur mag openen. 

 

Let op! Er gelden nog wel maatregelen tijdens jullie bezoek, zoals de 1,5 meter-regel, mondkapjesplicht en het CoronaToegangsBewijs (CTB).  Meer informatie over alle maatregelen die wij gehouden zijn te hanteren lees je hieronder:

 

  • Net als voorgaande maanden is elke vereniging, stichting, (gezelligheids)club etc. verplicht om voorafgaand aan iedere activiteit de eigen leden en/of deelnemers te controleren op een CTB met identificatiebewijs. 

  • De horecavoorzieningen van De Bron, zoals de keuken en de bar, zijn weer tot 22.00 uur open. Hierbij zijn wij echter wel afhankelijk van onze vrijwilligers en wij respecteren hun keus om al-dan-niet hun bardiensten weer op te pakken. 

  • Daarnaast is een vaste zitplaats in de horeca verplicht net als een geldig CTB. Wil je dus in de pauze of na afloop van een activiteit nog iets nuttigen in De Bron, dan dien je in de foyer plaats te nemen.    

  • Bij het binnensporten en bij cultuurbeoefening (zoals zang, dans, muziek maken en toneel) is er géén verplichte eindtijd. Dit houdt in dat als een vereniging na 22.00 uur nog bezig is in het dorpshuis, zij De Bron moeten afsluiten bij hun vertrek. 

  • Mondkapjes zijn bij het verplaatsen door De Bron overal verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten in de gymzaal en als een mondkapje de beoefening van de podiumkunsten of het acteren belemmert. Het mondkapje hoeft niet op als je zit.

  • Overal in De Bron dient iedereen vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand te houden behalve als dit door de aard van de activiteit (b.v. sport of toneel) niet mogelijk is.  

  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open. Vanaf 13 jaar is hier wel het dragen van een mondkapje verplicht. 

 

Tot slot nog de vraag aan een ieder die De Bron bezoekt: Houdt u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan want alleen zo zorgen wij ervoor dat we ook na 8 maart open mogen blijven. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur dorpshuis De Bron

 

 

Op deze website vind je alle informatie over ons Dorpshuis. Je kunt een van onze zalen reserveren. Voordat je een aanvraag doet om een van onze zalen te huren, kun je eerst al even de bezetting van de zalen raadplegen.

Voor een overzicht van alle activiteiten in Handel ga naar www.handeldorp.nl