Zalen

(1) Podiumzaal

Podiumzaal van het dorpshuis. Deze zaal is verhoogd (t.o.v. van de andere zalen) en uitgerust met geïsoleerde wand. Het podium is via de achterzijde te betreden dmv 2 deuren en heeft een goederenlift aan de zijkant.

   
(2) Middenzaal

Middenzaal ofwel zaal 2, ook te gebruiken in combinatie met zaal 1 (podiumzaal) en zaal 3. Voorzien aan beide zijde van geisoleerde schuifwand.

   
(3) Grote zaal

Achterzaal ofwel zaal 3, ook te gebruiken in combinatie met zaal 2 en/of zaal 1  (podiumzaal). Voorzien aan van geisoleerde schuifwand. Een groot presentatiescherm met beamer is aanwezig en kan in overleg gebruikt worden.

   
Biljarts

In de Foyer bevinden zich 3 biljarts welke kunnen worden gehuurd.

      
Foyer

Foyer voor een gezellig samenzijn voorzien van gaskachel en tafels en stoelen. Geschikt voor het geven van presentaties via een aanwezig televisiescherm. Presentaties kunnen via zelf meegebrachte laptop of via USB stick worden getoond. Microfoon is desgewenst aanwezig.

         
Gymzaal dorpshuis

Gymzaal dorpshuis de bron.

      
Vergaderruimte school

Vergaderruimte tot 12 personen in aangrenzend schoolgebouw in onderling overleg te regelen.

   
Leestafels

Hoewel dit geen zaal is, is er de mogelijkheid om bij de entree van  de Bron rustig te gaan zitten en wat te lezen uit de beschikbare boeken e.d.

   
Vergaderkamer tot 6 personen

Bibliotheekruimte in de Bron ook ingericht als vergaderkamer tot 6 personen. Presentatie met eigen meegebrachte laptop mogelijk via TV-scherm.

Nieuws